Vrijwilligerswerk


Heb je het gevoel dat je iets wilt en kunt betekenen voor een ander, waarvoor je waardering, dankbaarheid of bijvoorbeeld een oprechte lach mag terug verwachten? Dan is vrijwilligerswerk iets voor jou!

Vrijwilligers zijn onmisbaar  

Medewerkers van de Zorgboog worden dagelijks ondersteund door talrijke enthousiaste vrijwilligers. De ruim 1.100 enthousiaste vrijwilligers zorgen dagelijks voor de kers op de taart. Het werk als vrijwilliger binnen de Zorgboog  is enorm dankbaar. Een warme hand op de schouder, een grapje met een knipoog, het serveren  van een lekker kopje koffie of  het samen spelen van een spelletje zorgen ervoor dat de bewoners genieten. Een vrijwilliger kan hen net dat beetje extra aandacht geven. Via onderstaande knop is het mogelijk om je aan te melden als vrijwilliger.

Meld je aan als vrijwilliger

Word jij onze nieuwe vrijwilliger?

Wij bieden onze vrijwilligers een fijne en warme werkplek waar je gewaardeerd en gezien wordt. Een vrijwilliger heeft geen diploma's nodig, maar wel een gevoel van medemenselijkheid. Daarnaast wordt een juiste instelling, betrokkenheid en een persoonlijke houding verwacht. Vrijwilligers krijgen aansturing en begeleiding van de beroepskrachten die binnen de Zorgboog werken. Respect en wederzijds vertrouwen zijn hierbij van groot belang. Door te klikken op onderstaande button kom je uit bij de openstaande vrijwilligersvacatures.

Bekijk de vacatures!

Met je hoofd en hart­ werken bij de Zorgboog

Maak jij het verschil als vrijwilliger­ van de Zorgboog?

Vrijwilligers in cijfers

7

De professionele adviesraad vrijwilligers bestaat uit zeven betrokken leden.

48

De 48 coördinatoren begeleiden, coachen en coördineren vrijwilligers op de afdelingen.

1.100

Ruim 1.100 vrijwilligers zorgen dagelijks voor de kers op de taart.